vrijdag 28 februari 2014

Oranje relatiegeschenken: Koningsdag en WK Brazilië zorgen voor topdrukte

Van Helden Relatiegeschenken maakt zich ook dit jaar weer op voor een stormloop op oranjeartikelen bestemd voor de eerste viering van de Koningsdag en festiviteiten rond het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

Sinds de troonswisseling is de vraag naar mokken, T-shirts en caps, met daarop portretten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima enorm gestegen en betekent de aanloop naar zaterdag 26 april een extra impuls. De kruitdampen van het slotvuurwerk in Sotsji zijn nog maar nauwelijks opgetrokken of de aanvragen voor oranjeartikelen en -pakketten voor het WK komen al binnen.

Veel organisaties en bedrijven haken aan bij beide gebeurtenissen om extra aandacht, naamsbekendheid en verkopen te genereren. Vooral voor de speciaal samengestelde pakketten Rio, Brasil en Samba is veel belangstelling. In het Rio pakket zitten 25 oranje juichsticks, 100 oranje ballonnen, 100 oranje aanstekers, 10 oranje T-shirts en nog veel meer. De pakketten kleuren in één keer kleine of grote werk- of recreatieruimtes en gezelschappen helemaal oranje. Van Helden Relatiegeschenken is klaar voor de aftrap en niet bang voor het resultaat: in juni danst heel Nederland de samba!

Zoals ook in het artikel 'Impact relatiegeschenken enorm' is beschreven, is de impact van relatiegeschenken groter dan andere communicatiemiddelen. Onze verwachtingen worden gestaafd door onderzoek van het Bureau Consumenten Onderzoek. Daaruit blijkt dat zeven van de tien Nederlanders het sympathiek vinden als een bedrijf zich verbindt aan Oranje. Wie wil inhaken, doet er goed aan om te kiezen voor Oranje relatiegeschenken bedrukt met logo.

Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenken wij allemaal hebben of wilt u direct iets bestellen? Ga dan naar VanHelden.nl.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.


UPDATE Van Helden Relatiegeschenken is vandaag (3 maart 2014) bezocht door Omroep Gelderland. Bekijk het interview met Marketing Manager Theo Andela over oranje artikelen voor Koningsdag en het WK 2014 hieronder:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten