vrijdag 14 februari 2014

Dopper, het duurzame relatiegeschenk

De Dopper is een Nederlands ontwerp van Rinke van Remortel, en is een duurzame drinkfles en beker in één. De duurzame drinkfles kreeg in 2013 een eervolle vermelding voor het productdesign van de Red Dot Awards jury. Duurzaam inkopen en inkopen volgens het cradle-to-cradle concept wordt steeds belangrijker, de Dopper is het ideale geschenk als u hier aandacht aan wilt besteden.

Dagelijks worden er meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid in Nederland. Deze flesjes belanden ook vaak op straat of in de zee. Één waterflesje in de winkel is bovendien even duur als 1000 liter kraanwater. De duurzame Dopper drinkfles is daarentegen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Daarnaast gaat een deel van de opbrengt van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten voor ontwikkelingsland Nepal.

De Dopper kan gewoon in de vaatwasser (tot 65°C) en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een afwasborstel, hierdoor kan je de fles blijven gebruiken. Door het te vullen met kraanwater word je dorst voor 100% gelest. Ook bevat kraanwater 0 calorieën. Met de speciale Dopper-App kan je alle gratis speciale tappunten vinden ter wereld.

De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, is voornamelijk gemaakt van gerecycled plastic en is vrij van schadelijke stoffen. Het is niet voor niets dat er al meer dan 600.000 Doppers zijn verkocht.

De topper en nieuwe dopper
De Dopper Original is een topper in het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken en heeft gemiddeld een 5 sterren beoordeling. De Dopper Original is verkrijgbaar in 5 kleuren en kan voor een meerprijs bovendien in uw eigen 

bedrijfskleur worden gemaakt. (bij een afname vanaf 2.500 stuks.)

Naast de Dopper Original heeft Van Helden Relatiegeschenken vanaf nu ook de Dopper Steel en Dopper Strap in het assortiment. De Dopper Steel is een stoere roestvrijstalen drinkfles met een inhoud van 800ml. De Dopper Strap is een draagkoord en karabijnhaak-in-1 en is ideaal om te hebben bij de Dopper.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag of opmerking.Geen opmerkingen:

Een reactie posten