maandag 17 februari 2014

Wederkerigheid, wie iets geeft, krijgt wat terug

Volgens Robert Cialdini krijg je,als iets weggeeft sneller iets terug. Dit beschreef hij in het boek ‘Invloed: De zes geheimen van het overtuigen’. Het boek is wereldwijd meer dan twee miljoen keer verkocht en staat in de New York Times Business Best Seller List.

Robert Cialdini beschrijft in het boek onder andere, dat wanneer iemand een gunst wordt verleent, bewust of onbewust, graag iets terug wil doen. Dit staat ook wel bekend als ‘wederkerigheid’. Zo werkt het ook met relatiegeschenken. Ideaal om in the zetten om uw relaties te versterken.

Verras uw relaties met een bedrukt relatiegeschenk en stimuleer de wederkerigheid. Bij het zien van uw naam, logo en/of persoonlijke boodschap zal uw relatie vaker aan u denken. Bedrukte relatiegeschenken kunnen niet alleen ingezet worden voor huidige relaties, maar zijn ook een goed middel om potentiële klanten te werven.


U kunt bij Van Helden Relatiegeschenken de relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo of tekst, waardoor u onder de aandacht blijft. Van
pennen tot horloges, met ruim 25.000 artikelen vindt u altijd wel iets naar uw wens.

Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenken wij allemaal hebben of wilt u direct iets bestellen? Ga dan naar
Vanhelden.nl.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten