donderdag 6 maart 2014

Relatiegeschenken voor op het kantoor

Relatiegeschenken voor op het kantoor zijn erg populair  onder onze klanten. Met name de schrijfwaren zijn erg gewild onder onze klanten. In dit artikel zullen we enkele relatiegeschenken voor op het kantoor uitlichten. Aan het eind van het artikel staat bovendien een top 10 van onze aanbevelingen en een nieuw filmpje over kantoorartikelen.

Pennen zijn erg populair onder onze klanten. De pennen worden vaak uitgedeeld onder medewerkers maar worden ook vooral als promotiemiddel ingezet. Dat is niet voor niets zo, ze worden namelijk vrijwel dagelijks gebruikt. Door de pennen te bedrukken kunt u op een goedkope manier uw bedrijf effectief en efficiënt te promoten. In het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken vindt u onder andere pennen, luxe pennen en pennensets.


U kunt er voor kiezen om schrijfmappen, markeerstiften en/of potloden als extraatje erbij te kopen. Zo heeft u niet alleen een pen als weggevertje maar ook een relevant relatiegeschenk erbij. Met uw logo en/of tekst erop, valt u extra op onder uw klanten.

Naast de schrijfwaren en accessoires zijn er nog veel meer relatiegeschenken voor op het kantoor. Zo is er een ruim assortiment aan rekenmachines en standaards. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen afbeelding op muismatten te bedrukken. Onder het rubriek diversen vindt u nog veel meer relatiegeschenken voor op het kantoor.

Hieronder onze aanbevelingen hebben wij onze top 10 aanbevelingen van relatiegeschenken voor op het kantoor weergegeven. Meer kantoor relatiegeschenken vindt u op VanHelden.nl.


Onze top 10 aanbevelingen van kantoorartikelen:
1. Parker Urban balpen
2.
De balpen Oslo (video)
3.
Notitieboekje pocket (video)
4.
USB stick Twist
5. Schrijfmap Office-Line A5 zipper
6. Kubusblok (memoblok)
7. ChrisMa PLUS bureau calculator
8. ChrisMa Highlighterset
9. Full colour bedrukte muismat
10. Metalen vulpotlood ‘Satinato’

Wij raden u vooral aan om de relatiegeschenken te bedrukken. Bij het merendeel van de relatiegeschenken zit het bedrukken van één kleur op één kant zelfs al inbegrepen bij de prijs.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.

Bekijk hier het nieuwe Youtube filmpje van Van Helden Relatiegeschenken:
1 opmerking:

  1. Heel erg leuk om iets te geven wat ze vervolgens op kantoor kunnen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen