vrijdag 21 maart 2014

Textiel bedrukken. Werkkledij, vrijetijdskleding en meer

Textiel BedrukkenDit artikel ‘Textiel bedrukken. Werkkledij, vrijetijdskleding en meer’ is gericht op mensen die textiel willen bestellen en eventueel bedrukken. In het artikel zullen we een aantal textiel artikelen behandelen zoals werkkledij, petjes, mutsjes, shirts en polo’s. Daarnaast zullen we u een aantal top 3’s geven van populaire textiel relatiegeschenken.

Textiel kan bij verschillende gelegenheden worden ingezet. Zo zien we vaak dat scholen textiel bestellen voor schoolreisjes, voor op kamp of voor een examenreis. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor groepsreizen textiel te bestellen. Wat we het meest zien is dat onze klanten kleding laten bedrukken voor hun werknemers, klanten en andere relaties. Voor op werk, maar ook vaak voor in de vrije tijd.

1. Werkkledij bedrukken
Natuurlijk kunt u vrijwel al het textiel gebruiken als werkkledij, maar bij Van Helden Relatiegeschenken hebben wij een aantal speciaal geselecteerde werkkledij. U kunt bijvoorbeeld denken aan kleding van het merk B&C zoals de B&C expert pro bodywarmer. Werkkledij laten bedrukken is bij de meeste bedrijven vanzelfsprekend. De kans dat werknemers met klanten in contact komen, is bij de meeste bedrijven namelijk vaak sterk aanwezig.

De top 3 werkkledij:
1. Stedman Sweatshirt
2. B&C Energy Pro Polo
3. B&C Perfect Pro T-shirt

2. Petjes en caps bedrukken


Petjes-bedrukken
U kunt bij Van Helden Relatiegeschenken blanco petjes laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. U kunt er echter ook voor kiezen om merk petjes te laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een Nike pet laten bedrukken. Naast petjes kunt u ook zonnekleppen en mutsen laten bedrukken met uw reclameboodschap. Teksten en logo’s op petjes en andere hoofddeksels vallen vaak erg op, omdat het zich ongeveer op ooghoogte bevindt. Petjes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt in de autobranche.De top 3 petjes & caps:

1. Katoenen Sportcap
2. Non-Woven 5 Panel Cap
3. Fleece Cap Antarctica

3. Shirts bedrukken
U kunt bij Van Helden Relatiegeschenken o.a. shirts met lange mouwen, hemdjes en T-shirts laten bedrukken. De shirts zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en alle modellen. Zo kunt u ook bijvoorbeeld shirts met V-halzen laten bedrukken. Bij Van Helden Relatiegeschenken zijn er
merken verkrijgbaar zoals: Slazenger, US-Basic, Santino, Gildan en Lemon & Soda.

De top 3 shirts:
1. Gildan Heavywight T-shirt
2. Gildan Ultra Cotton T-shirt

3. Stedman Classic T-shirt

4.
Polo’s bedrukken
Bij polo’s bedrukken hebben we het natuurlijk niet over Volkswagen Polo’s bedrukken. Nee, we

hebben het natuurlijk over polo shirts bedrukken. Veel klanten vinden dat polo’s een wat chiquere uitstraling hebben dan T-shirts. Polo’s kunnen o.a. worden gebruikt bij het sporten, zoals bij tennis of golf, als vrijetijdskleding of als werkkledij.

De top 3 polo’s:

1. Gildan Pique Polo Shirt
2.
Santino Poloshirt Charma
3. Slazenger Forehand Polo

5.
Denk ook eens aan

U kunt ook eraan denken om blouses, bodywarmers en schorten te bedrukken. Of u kunt er voor
Bedrukken-Textiel
kiezen om sjaals en/of badstof te bedrukken. Handdoeken worden vaak ingezet als giveaway. Zo wordt de handdoek vaak gebruikt als relatiegeschenk door fitness clubs, salons en wellnesscentra. Op onze speciale
Walra pagina vindt u (bad) textiel van het merk Walra.

Ben u overtuigd om textiel te laten bedrukken of wilt u textiel onbedrukt kopen voor uw relaties? Neem dan een kijkje op onze website. U vindt bij Van Helden Relatiegeschenken een ruim assortiment met textiel. De prijs is bij het merendeel van het textiel inclusief het bedrukken van uw reclameboodschap in 1 kleur op 1 zijde. U kunt ook een kijkje nemen op onze promotietextiel pagina voor een overzicht van textiel categorieën en een selectie van textiel.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten