dinsdag 4 maart 2014

Trouwbedankjes zijn als de kers op de taart

Trouwbedankjes, huwelijksbedankjes of trouwgeschenken. Er zijn veel namen voor, maar waar het op neer komt is dat je een leuk geschenk wilt geven aan je gasten. Maar wat is nou leuk om te geven na afloop van uw bruiloft? In dit artikel geven we u een aantal tips.

Een trouwbedankje laat zien dat u het waardeert dat uw gasten naar uw bruiloft zijn gekomen. Uw gasten krijgen dankzij het relatiegeschenk een blijvende herinnering mee wat ze erg zullen waarderen. Een trouwbedankje is als de kers op de taart. Het maakt jullie speciale dag compleet.

Een leuk trouwbedankje is de
Mok Enjoy. Deze mok is een leuk, fleurig trouwbedankje voor uw gasten. Nieuw in het assortiment is de kleurrijke waaier. De waaier is erg geschikt voor bijvoorbeeld op uw trouwdag zelf. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat algemener geschenk als een gepersonaliseerde balpen of snoepgoed. Door de boodschap op het trouwbedankje maakt u van ieder relatiegeschenk iets bijzonders.

Uw huwelijksfeest kunt u aankleden met 
flesopeners met uw eigen tekst erop. Of wat dacht u van deze swingende sambabal flesopener of een handige flesopener met afsluiter. Ook kunt u bedrukte flesjes bronwater laten uitdelen aan uw gasten. Het zijn leuke en praktische relatiegeschenken voor bij, of na uw huwelijksfeest.

Voor de weddingplanners zetten we ook een aantal trouwbedankjes en bruiloft relatiegeschenken op een rij. Zo kunt u
ballonnen, vlaggetjes en prikkers met de namen van het bruidspaar erop laten drukken. Ze zijn gemakkelijk online te bestellen op VanHelden.nl. Kijk op onze speciale bedankjes pagina voor meer inspiratie.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze
contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.

TIP! Uw mening en/of vragen kunt u ook hieronder plaatsen. Wij waarderen uw reactie erg!Geen opmerkingen:

Een reactie posten