woensdag 21 mei 2014

Jamie Oliver relatiegeschenken

Jamie-Oliver-relatiegeschenkenJamie Oliver is een Britse chef-kok, restaurant eigenaar en media icoon. Wie kent hem inmiddels niet? In dit artikel zal er meer verteld worden over de relatiegeschenken van Jamie Oliver.

Jamie Oliver, ook wel bekend als ‘The naked chef’, is in Nederland vooral bekend van zijn tv programma’s, kookboeken en keukengerei. Bij Van Helden Relatiegeschenken zijn er een aantal relatiegeschenken beschikbaar van Jamie Oliver. Het zijn relatiegeschenken van een uitstekende kwaliteit met een luxe uitstraling.

Van Helden Relatiegeschenken
heeft vier relatiegeschenken van Jamie Oliver in het assortiment. U kunt kiezen uit:

·         Het Jamie Oliver schort
·         De Jamie Oliver waterglazen

Relatiegeschenk-Jamie-OliverDe Jamie Oliver multifunctionele gasaansteker
Met het strakke, moderne design en de giftbox verpakking is het een relatiegeschenk dat ideaal gebruikt kan worden als bijvoorbeeld bedankje of cadeautje. De Jamie Oliver gasaansteker is bedrukbaar, navulbaar en een relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden. Ideaal om uw boodschap over te brengen op uw relaties.
 
Het Jamie Oliver schort
Dit relatiegeschenk is ideaal voor de experimenterende koks. Met het Jamie Oliver schort heeft u geen last meer van spetters op uw kleding. Dit denim schort is een schort van top kwaliteit dat u kunt laten bedrukken met uw reclameboodschap en/of logo. Een stoer en handig relatiegeschenk voor dagelijks gebruik.

De Jamie Oliver vleesmessen
De Jamie Oliver vleesmessen
zijn messen van roestvrij staal en hebben een houten handgreep. De
messen zijn per set verpakt in een origineel full colour Jamie Oliver giftbox. Het is mogelijk om de Jamie Oliver vleesmessen laten graveren met uw reclametekst en/of logo. Uw relaties zullen de gravering al door de giftbox heen kunnen zien.

De Jamie Oliver waterglazen
Dit relatiegeschenk bestaat uit een set van 3 waterglazen die per set verpakt zijn in een Jamie Oliver
Jamie-oliver-bedrukken
Giftbox. De waterglazen zijn gemaakt van glas dat voorheen van een jampot was. Doordat de Jamie Oliver waterglazen volledig zijn gemaakt van gerecycled glas, is het een relatiegeschenk dat ook nog is duurzaam is. De glazen zijn vaatwasserbestendig en hebben een inhoud van 35 cl. Bedrukking is mogelijk op aanvraag.

U kunt alle vier de relatiegeschenken van Jamie Oliver op onze speciale pagina bekijken. Als u geïnteresseerd bent in ander keukengerei, dan kunt u een kijkje nemen op onze speciale keukengerei rubriek.

TIP!
Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten