vrijdag 27 juni 2014

Aanstekers kopen & laten bedrukken

Aanstekers-kopen-bedrukken
Dit artikel gaat over het kopen en het laten bedrukken van aanstekers. Hoewel het een makkelijke keuze lijkt, blijkt het in de realiteit toch nog vaak lastig te zijn om een keuze te maken. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u meer dan 30 verschillende aanstekers kopen en laten bedrukken. Als u interesse heeft in (bedrukte) aanstekers, dan is dit artikel echt iets voor u.

Zoals hiervoor al is gezegd, kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken veel verschillende soorten aanstekers kopen en laten bedrukken. U kunt aanstekers gebruiken als relatiegeschenk voor o.a. uw klanten maar u kunt bedrukte aanstekers ook erg goed in zetten als promotiemiddel. Een aansteker wordt, over het algemeen, namelijk veel gebruikt en gaat vaak door vele verschillende handen.

De top 5 aanstekers van 2014
Laten we beginnen met de top 5 aanstekers van dit jaar. De aanstekers die, tot nu toe, het beste verkopen in 2014 kunt u hieronder vinden.

1. Unilite M3L aansteker
2. BIC Maxi aansteker
3. Unilite aansteker/flesopener
4. Cricket Original aansteker
5. Unilite elektronische aansteker

Bedrukken-aanstekers
De 5 goedkoopste aanstekers
Als uw budget beperkt is, dan wilt u waarschijnlijk goedkope maar toch kwalitatief goede aanstekers kopen. Het bedrukken van aanstekers in 1 kleur op 1 zijde is, in de meeste gevallen, bij Van Helden Relatiegeschenken bovendien gratis. Zo scoort u super goedkoop aanstekers van een goede kwaliteit, die ook nog eens bedrukt zijn met uw logo en/of tekst. De vijf goedkoopste aanstekers vindt u hieronder.

1. Unilite aansteker Colourful

2. Unilite aansteker Juicy
3. Unilite aansteker/flesopener
4. Unilite aansteker Trance
5. Unilite elektronische aansteker

Unieke aanstekers kopen?
Van Helden Relatiegeschenken heeft veel aanstekers in het assortiment die net iets anders zijn dan de normale aansteker. U kunt hierbij denken aan de Unilite aansteker/flesopener, een aansteker en flesopener in één. Bij deze aanstekers is HSL levering mogelijk, dit betekent dat de aanstekers binnen 4 werkdagen na het ontvangen van de drukproef al verzendklaar zijn.

Een andere unieke aansteker is de
Bic Maxi aansteker Digital Wrap. Deze aansteker kunt u d.m.v. een digitale full colour bedrukking rondom laten bedrukken. U bepaald dus zelf hoe de aansteker eruit komt te zien. Een opvallend en origineel relatiegeschenk.

Aanstekers-kopen-en-bedrukkenGratis cadeau bij de Unilite M3L aansteker*
U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld aanstekers met kinderbeveiliging, zoals de Unilite M3L aansteker. Bij deze aansteker kunt u bij een afname van minimaal 1000 stuks kiezen uit leuke cadeaus. Zo kunt u onder andere kiezen uit een mountainbike fiets, een tablet en een telefoon. Het is niet voor niets de best verkopende aansteker van dit jaar!

Als u graag alle 31 aansteker in één overzicht wilt zien, kunt u een kijkje nemen op onze speciale aansteker pagina. Hier kunt u zelf zien welke aanstekers u kunt kopen en laten bedrukken bij Van Helden Relatiegeschenken.


TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten