vrijdag 6 juni 2014

Festival relatiegeschenken en promotiemateriaal

Festival-promotiemateriaalHet festival seizoen is weer begonnen! Morgen begint de 45ste editie van Pinkpop. Daarnaast zijn er nog veel meer grote festivals die er aan komen, zoals Lowlands, Dreamfields en Parkpop. In dit artikel zullen we promotiemateriaal behandelen die uitermate geschikt zijn om uit te delen op festivals. Daarnaast zullen we een aantal relatiegeschenken behandelen, die u kunt geven aan uw relaties die naar festivals gaan.

Promotiemateriaal
Laten we beginnen met het promotiemateriaal. Als uw doelgroep jongeren/jongvolwassenen zijn, dan zijn festivals een goede plek om meer bekendheid te genereren. U vindt bij Van Helden Relatiegeschenken veel promotiemateriaal dat u kunt bedrukken met uw logo en/of boodschap.

Promotiemateriaal dat vaak wordt gebruikt op evenementen en festivals zijn mints. U kunt denken aan de Mentos singlepack, de
klikhuls met 3 MENTOS mints en de mintbox Long. Mints zijn goedkoop, erg gewild op festivals en laten uw reclameboodschap goed overkomen.

Ander promotiemateriaal dat vrij uniek is om uit te delen, is het concertlampje met sleutelhanger en het polsbandje Chili. Uw doelgroep zal in de rij staan om het promotiemateriaal, bedrukt met uw logo en/of boodschap, te bemachtigen.

Promotiemateriaal-voor-festivalsHandig voor op festivals
Er zijn verschillende relatiegeschenken die erg handig zijn voor op festivals. Festivalgangers zullen erg blij zijn met uw relatiegeschenk en zullen uw gebaar als erg modern zien.

Voor goed weer op festivals, waar iedereen natuurlijk op hoopt, kunt u relatiegeschenken geven als een waaier, de zonnebril Simpleton of de opvouwbare zonnebril Frosty. Ook kunt u hét geschenk geven voor festivalgangers die overnachten op festivals, namelijk de Solar Charger Outdoor. Met de Solar Charger Outdoor kunnen uw relaties hun telefoons en tablets zonder stopcontact opladen. De Solar Charger kan gewoon eerst opgeladen worden via de computer, maar werkt ook op zonne-energie.

Als u uw relaties tijdens slecht weer droog wilt houden, kunt u denken aan de poncho bal. Makkelijk mee te nemen en ideaal als er regen wordt verwacht. Opvouwbare paraplu’s zijn ook erg handig om uw relaties mee te geven, zoals de
opvouwbare paraplu Easytravel en de senz° smart s paraplu.

Niet overtuigd of wilt u meer weten over festival promotiemateriaal en relatiegeschenken? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, uw vraag hieronder stellen of zelf de website Vanhelden.nl bezoeken.

Festival-relatiegeschenken-promotiemateriaalGeen opmerkingen:

Een reactie posten