dinsdag 2 september 2014

Nieuw! Heldhaftig.com

Heldhaftig-comEen nieuwe tak binnen Van Helden Relatiegeschenken is Heldhaftig.com. Een activeringsbureau dat u compleet verzorgde campagnes kan leveren. Heldhaftig focust op de conceptmatige inzet van marketing, communicatie en premiums & gadgets. Zo bespaard u tijd en bereikt u uw (marketing)doelen op een unieke manier.

Het hele traject omtrent merkactivatie kunnen wij u uit handen nemen: van strategie tot productcreatie, design, productie, operationele uitvoering en monitoring. Maar ook wanneer u een deel van de expertises zelf in huis heeft en we u op onderdelen kunnen ondersteunen, doen we dat graag. Heldhaftig zijn we altijd!

Wanneer u aan tafel gaat met Heldhaftig, krijgt u een compleet plan aangereikt dat de activering van uw merk of product naar een nieuw level tilt en zorgt voor meer binding met de doelgroep of klantengroep die u voor ogen heeft. Ons doel is niet een eenmalige prikkel te geven, maar samen met u te werken aan het intensiveren van uw relatie met de klant.


Heeft u een bepaalde boodschap, wilt u een product of dienst promoten of uw merk meer laten leven? Wilt u de band met uw (potentiële) klant verstevigen, uw merk zichtbaarder maken en ervoor zorgen dat mensen het ook onthouden? Kom dan zeker eens geheel vrijblijvend brainstormen. We maken graag een spraakmakend en gedurfd voorstel! Meer 
informatie? Kijk op Heldhaftig.com.

Meer weten of een afspraak?

Bel 010 - 754 92 60

guirillamarketing-relatiegeschenken-heldhaftigGuerillamarketing, snel en verrassend on top of mind bij een bestaande of nieuwe doelgroep
Relatiegeschenken-merkactivatie-heldhaftigLoyaltyprogramma’s van a tot z
Heldhaftig-van-heldenEvents en incentives 
Verzorgde-campagnes-heldhaftigAlle vormen van fysieke mailings 
Heldhaftig-bureauMailings, direct digitaal contact met een groot deel uw doelgroep
Heldhaftig-mailings-campagnesMailings volledig op maat met uitgebreide trackingmogelijkheden en opvolgacties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten