Over Van Helden Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar dé specialist en totaalleverancier (ruim 25.000 artikelen) van effectieve, voordelige en opvallende bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken voor de zakelijke markt? Dan bent u bij Van Helden Relatiegeschenken aan het juiste adres. Maar ook bieden we innovatieve premiums, originele gadgets, give aways, cadeau-ideeën, weggevertjes en bedankjes.

Of bent u op zoek naar een groot en voordelig assortiment promotietextiel, bedrijfskleding of kantoorartikelen? Ook dergelijke artikelen zijn veelal direct uit voorraad leverbaar.


Betrouwbare partner om relaties te versterken
Met ruim 40 jaar ervaring is Van Helden Relatiegeschenken dé betrouwbare partner om uw relaties te versterken. Onze enthousiaste professionals zoeken voor u een relatiegeschenk die het maximale en meest verrassende resultaat oplevert bij uw doelgroepen. Uiteraard kunt u ook zelf iets origineels uitzoeken via onze uitgebreide jaarcatalogus, onze showroom of via deze relatiegeschenken webshop Vanhelden.nl.

Iets extra onder de aandacht brengen?
De promotionele artikelen kunt u (bedrukt met uw promotietekst, bedrijfsnaam, internetadres, logo of afbeelding) inzetten om uw bedrijf, instelling, vereniging, dienst, product of prestatie extra onder de aandacht brengen. Maar ook bijvoorbeeld om klanten te bedanken voor het gestelde vertrouwen, het omzetvolume te vergroten of de inspanningen en de dienstjaren van leden of personeel te onderstrepen. Kortom, het versterkt relaties en dat is belangrijk!

We bieden o.a. effectieve en doelgerichte relatiegeschenken:

- voor al uw contactmomenten en gelegenheden met relaties, klanten, publieksgroepen, leden of leerlingen (o.a. mailingacties, evenementen, (vak)beurzen, open dagen, personeelsdagen, relatiedagen, schoolreisjes).
- voor alle branches (o.a. automotive, onderwijs, vastgoed, recreatie, zorgsector)
- voor alle speciale thema’s zoals valentijn, eco, stress, WK2014 en outdoor.

Toonaangevende positie in Nederland en België
Het familiebedrijf heeft, door de sterke groei in de afgelopen jaren, inmiddels met 3 vestigingen (Nederland, Rotterdam en België) en ruim 150 medewerkers een toonaangevende positie ingenomen op de Nederlandse en Belgische markt van promotionele artikelen.

Het moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft een uitgebreide showroom (één van de grootste in Nederland), moderne drukkerij en fotostudio. Met meer dan 20.000 palletplaatsen zijn we meer dan ooit in staat de juiste voorraad te houden en snelle levertijden te garanderen.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Van Helden Relatiegeschenken

Vestiging Tiel (NL)


Vestiging Rotterdam (NL)


Vestiging Turnhout (BE)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten