donderdag 13 november 2014

De top 10 relatiegeschenken voor SinterklaasHet is alweer bijna zover: Sinterklaas komt naar Nederland. De schoenen zijn al bij de schoorsteen gezet, klaar om gevuld te worden. Maar wat voor een geschenk is nu geschikt voor in de kinderschoen? Van Helden biedt tal van opties om alle schoentjes rijkelijk te vullen met leuke relatiegeschenken.

De top 10 relatiegeschenken voor Sinterklaas
Vrijdag 15 november komt de goedheiligman samen met zijn Pieten weer in Nederland aan om alle schoenen van cadeautjes te voorzien. Natuurlijk kan Sint niet alle schoenen zelf vullen en heeft hij uw hulp hard nodig. Van Helden helpt hier graag bij en heeft daarom enkele suggesties om de schoentjes mee te vullen. Het assortiment van 
Van Helden biedt u vele leuke (kleine) geschenken aan voor in de schoen of voor 5 december. Leuk en erg handig voor bijvoorbeeld basisscholen, restaurants en winkels. Hieronder vindt u onze top 10 voor in de schoen:
 1. Springtouw Jump
  Een sportieve bezigheid voor kinderen. Een presentje waarmee ze zichzelf heerlijk kunnen vermaken. Bekijk het springtouw Jump 
  hier.
 2. Assorti Heks potloden
  Een heel leuk geschenk voor de kinderen met maar liefst 6 verschillende soorten heksen, met stoffen mutsen en lange haren. Bekijk de Heks potloden hier.
 3. 8-kleuren balpen
  Een balpen waarmee je met maar liefst 8 verschillende kleuren kan schrijven, de perfecte pen voor ieder etui. Bekijk de 8-kleuren balpen hier.
 4. Jojo
  Een cadeautje dat nooit verveelt, de kinderen leren allerlei tricks met deze opvallende jojo. Bekijk de jojo hier.
 5. Balpen Animal
  Een mooie balpen met aan de bovenkant een dierenkop die beweegt tijdens het schrijven, een perfect geschenk voor de kinderen. Bekijk de balpen Animal hier.
 6. 30-Delige waskrijtset
  Een mooie set met maar liefst 30 verschillende kleuren waarmee iedereen iets mooi kan krijten. Bekijk de 30-delige waskrijtset hier.
 7. 12 Lange naturel houten kleurpotloden
  Een set van 12 verschillende kleuren kleurpotloden, ideaal voor creatieve kinderen die houden van tekenen en kleuren. Bekijk de houten kleurpotloden hier.
 8. Kogelspelletjes
  Keuze uit tal van leuke kogelspelletjes, Kun jij het balletje op de juiste plek krijgen? Bekijk de kogelspelletjes hier.
 9. Mikado spel
  Een leuk spel waarbij goed nagedacht moet worden en je stalen zenuwen moet hebben. Bekijk het Mikado spel hier.
 10. Balpen Luxor
  Een mooie stijlvolle balpen van een prima kwaliteit. Bekijk de balpen Luxor hier.

  Benieuwd naar wat voor kinderspeelgoed Van Helden nog meer heeft voor Sinterklaas? Ga dan snel naar Vanhelden.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten